Software Selectie

Het kiezen van een automatiseringsoplossing of nieuw softwarepakket is niet iets wat dagelijks gebeurt binnen de meeste organisaties.

Naast het kiezen van de software, wat een stuk gereedschap is voor medewerkers, is het meteen ook een keuze voor een jarenlange relatie met de leverancier van de software.

Het selecteren van software is daarmee een belangrijk proces, waar u jaren plezier van kunt hebben……. Of niet.

Door onze 25 jaar ervaring met verschillende soorten software kunnen wij door de mooie plaatjes en demonstraties heen prikken. Het selecteren van software moet gebeuren op basis van feiten, niet op basis van onderbuikgevoel en een gelikte Powerpointpresentatie.

Wij hebben ook aan de leverancierskant van softwareselecties gezeten, en kennen de trucjes om een geïnteresseerde prospect te laten denken dat een bepaalde functionaliteit is getoond, terwijl dat niet zo is.

TRIP kan daarmee van grote waarde zijn in uw software selectietraject.

TRIP kan het selectie traject namens u organiseren en uitvoeren, als u intern geen geschikte mensen vrij kunt maken. We kunnen ook een aanvulling zijn op uw selectieteam.

Daarnaast kan TRIP de rol van “subject matter expert” op zich nemen op het gebied van een (proces) onderdeel van de softwareselectie, of op het gebied van het projectmanagement.